El primer que fem és fàcil. Escoltem.


Sí, t‘escoltem mentre ens expliques d’on vens i què fas, i vas parlant del teu projecte. De què t‘ha passat i del què busques. Segur que alguna anècdota sortirà. Potser alguna mala experiència flotarà a la superfície. Sempre n’hi ha alguna. Ho escoltarem tot.

Mentre escoltem connectem. Comencem a visualitzar com dissenyaríem la teva pàgina web perquè sigui autèntica, visible i equilibrada. Ens venen idees de quins missatges podries publicar a les xarxes, si ara vídeos, ara enquestes. I així successivament anem connectant.

De fet, hi connectem tant que el nostre cervell obre mil calaixos com qui busca les millors peces per fer-te un collaret a mida. Ho fem mentre ens expliques d’on vens i cap on vas. Nosaltres enfila que enfilaràs, ara una bola de color turquesa, ara una estrella, una bola més petiteta de color negra, per després posar-hi una peça en forma de lletra.

Escoltant i connectant és com comencem a donar forma a les teves idees en el món digital.

Consultoria digital d‘una hora per 159,97€. Com funciona?

Ens contactes exposant els temes que vols tractar i t’enviarem un qüestionari amb moltes preguntes. Sí, moltes.
Ens retornaràs el formulari. Realitzem un informe amb idees personalitzades en relació amb les respostes entregades.
Fem la videotrucada d‘una hora per proposar-te les nostres idees. Tindràs dubtes, segur. Resoldrem els dubtes. I en acabar t’enviem el teu informe personalitzat.
Ah, per rebre el qüestionari inicial de les preguntes caldrà abonar l’import total de la consultoria virtual. És el tret de sortida.

Vull consultoria digital personalitzat amb Les Branders